дране викаш, чисто статистически, момчета и момичета, по колко давате за подръжка на алфите си годишно? предполагам си следите разходите...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на носачи
Collapse
X
-
тва е много относително щот за една година можеш да дадеш много а за друга нищоаз засега откакто я имам 4 месеца сам дал
въздушен филтър-13лв
масло-70лв
гуми-368лв-185x65x15
носач-170лв
а другите като каско,газова,гражданска,CD ми излезнаха -1700лвMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Stenly Mathewsдране викаш, чисто статистически, момчета и момичета, по колко давате за подръжка на алфите си годишно? предполагам си следите разходите...
тук е описано.
лично мое мнение че всеки дава колкото може.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy kКато говорим за тропане,носачи , втулки и т.н имам един въпрос .В района на Окръжна болница /София/ отремонтират шарнири ,втулки,тампони.Ако някой знае нещо нека сподели,може някой колега да не му се дават/или да няма/ толкова пари.Азочаквам тези дни по-точно инфо и ще драсна някой ред. Разбира се най-добре са истински и нови части ,но парите ......
Жан се казва човека, преди окръжна е отдясно то си е голямо хале като фабрика вътре е пълно с машини и рециклират всичко. моите долни носачи са правени там и вече 25х. предимно в софия и нямат проблеми все още, а горните birth се разскърцаха на 3ия месец нови.
излезна ми с демонтаж монтаж рециклир. двата шарнира и смяна на
4те тампона - 160лв - без цената на тампоните ,но беше преди ок. 2,5 години156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Добре де на тези цени можеш да я направиш с полиуретан цялата предница около 550лв е ако имаш разбит шарнир вземи си бърт носач само заради шарнирамахай му тампоните и му слагай полиуретан или рециклирай и пак полиуретан тия цени много високи.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment